Vi støtter lokalområdet

VKR Gruppen stræber efter at bidrage til de samfund, gruppens selskaber opererer i. Derfor støtter vi projekter i selskabernes lokalområder. Det betyder, at almennyttige klubber, foreninger og mange andre organisationer, der ligger inden for en afstand af 50 km fra et selskab i VKR Gruppen, kan søge støtte hos Medarbejderfonden.

Lokale klubber & kultur

Medarbejderfonden kan yde støtte til en lang række forskellige klubber, medborgerhuse, rekreative aktiviteter, plejecentre for ældre, etc., som er beliggende i et nærområde til et selskab i VKR Gruppen. 

Konkrete genstande

En ansøgning skal være til konkrete projekter eller genstande af varig værdi. Det kan være en hest til en rideskole, belysning til en fodboldbane, en elcykel til en børnehave; noget der gavner mange mennesker.

Særprogrammer

Vi kan støtte særlige programmer og projekter, hvis realisering kræver meget store beløb. I sådanne tilfælde skal fonden være eneinvestor eller støtte en specifik del af projektet.

Donationer

Historie 1 / 3

DOVISTA, Ringkøbing – Ringkøbing Cykle Club

Ringkøbing Cykle Clubs børne- og ungdomsafdeling har til formål at bringe unge cykelentusiaster sammen til cykelaktiviteter, lære dem cykelfærdigheder, trafiksikkerhed og forberede dem til sportscykling. Børn helt ned til 4 år kan træne deres kompetencer i klubben, og det er hensigten at udvide målgruppen til 18 år.

Ringkøbing Cykle Club, der har eksisteret siden 1994, samler de lokale cykelentusiaster, herunder børn og unge. Efter anbefaling fra DOVISTA i Ringkøbing, Danmark, har klubben købt fire mountainbikes til børn i alderen 4-12 år for midler fra Medarbejderfonden.

VELUX Ukraine – Uliana

”Vi skal tage sig godt af dyrene omkring os, og det har krigen kun understreget.” – Uliana Momont, VELUX Ukraine.

Uliana og hendes mand har modtaget støtte til distribution af foder og medicin til Ukraines nødstedte husdyr. Hunde- og katteejere har svært ved at få råd til foder, og nogle steder er husdyrene blevet efterladt på gaden, når ejerne flygtede ud af landet eller til mere sikre dele af Ukraine.

Gode værdier på banen

Rugby Club La Hulpe er en rugbyklub i Belgien, der foruden succesfulde seniorhold for mænd og kvinder også har en stor børneafdeling med 85 medlemmer under 12 år og 66 medlemmer mellem 12 og 18 år.

Klubben lægger stor vægt på de menneskelige værdier, integritet, passion, solidaritet, disciplin og respekt, og klubbens trænere bruger dem aktivt i holdsporten.

For nylig har klubben også oprettet en handicapafdeling, som har kostet både tid og penge. Børneafdelingen stod og manglede nyt udstyr, hvilket Medarbejderfonden har kunnet hjælpe økonomisk med.

Særprogram 2021

Grønne områder og friluftsliv

Medarbejderfonden har støttet et antal originale og inspirerende projekter for at tilvejebringe flere grønne områder og udendørs aktivitetsmuligheder. De forskellige projekter vil blive fulgt og opdateringer vil blive lagt her på sitet, så du kan læse om dem. Når projekterne er gennemført håber fonden, at medarbejdere, deres familier og folk fra lokalområdet ønsker at besøge dem.

Se de forskellige projekter