Vi støtter vores medarbejdere

Som medarbejder i et af VKR Gruppens selskaber rundt om i verden, kan du ansøge om støtte til dig selv og din nærmeste familie. Du skal have været ansat i VKR Gruppen i mindst ét år, men i særlige tilfælde kan der dispenseres fra dette krav. Vi definerer en medarbejders nærmeste familie som medarbejderens ægtefælle/samboende partner og børn under 30 år.

Når livet er svært

Hvis dødsfald, uheld eller sygdom med alvorlige konsekvenser har ramt medarbejdere eller deres nærmeste, kan Medarbejderfonden støtte. Støtten kan bruges til behandling eller afhjælpning, men kan også gives til opmuntring i en svær tid.

Uddannelse

Vi yder støtte til at hjælpe medarbejderes børn med at færdiggøre deres afsluttende uddannelse. Det er et krav, at den unge er under 30 år og har gennemført mindst halvdelen af sin uddannelse. Der gives støtte til både akademiske uddannelser og erhvervsuddannelser.

Frivilligt arbejde

Fonden sender medarbejdere, som ønsker at deltage i frivilligt arbejde, til et fælles byggeprojekt. Projektet gennemføres i samarbejde med non-profit-oganisationen Habitat for Humanity. Læs mere om vores Live a dream-program.

Seniorliv

Der kan også gives støtte til initiativer til gavn for nuværende og tidligere medarbejdere. Det kan eksempelvis være klubber eller foreninger for seniormedarbejdere, efterlønnere og pensionerede medarbejdere. Der bevilges støtte på fondens sidste årlige bestyrelsesmøde.

 

Donationer

Historie 1 / 3

DOVISTA Polska – Adam

”Vores liv ændrede sig fuldstændigt. Det har et nyt formål, og mange andre problemer er nu blevet ligegyldige. Vores søns velbefindende er det eneste, der rigtigt betyder noget. At se ham vokse op er den bedste del af vores liv nu.” – Adam, DOVISTA Polska.

Adam og hans kæreste har forsøgt at blive gravide på naturlig vis siden 2016. Sidste år lykkedes det ved hjælp af fertilitetsbehandling, og deres lille søn er kommet til verden.

Medarbejderfonden kan støtte medarbejdere med behov for fertilitetsbehandling de steder i verden, hvor der ikke er hjælp at finde i det offentlige system.

DOVISTA Polska – Alina

”Kombinationen af teknologi og biologi er det område, jeg vil udvikle mig i. Jeg vil være i centrum af videnskabens udvikling, udforske den, bruge den og popularisere den. Jeg tror på, at den retning, jeg har valgt, er den bedste måde at nå mit mål.” – Alina, datter af en medarbejder fra DOVISTA Polska.

Alina studerer micro- og nanoteknologi i biofysik på AGH University of Science and Technology i Kraków, Polen. Hendes far, Sławomir, arbejder hos DOVISTA Polska. Derfor har hun søgt og fået uddannelsesstøtte igennem Medarbejderfonden.

Alina har været fascineret af videnskab siden hun i folkeskolen deltog i videnskabsolympiader og konkurrencer. Hun vil gerne bruge sin uddannelse til at arbejde i den højteknologiske sektor inden for diagnostik og behandling. Alinas mål er at forbedre, reducere omkostninger og lette adgangen til specialiserede diagnostik og behandlingsteknikker.

Natre Vinduer – Anders

”Det har været rigtig godt at få en hund i denne tid. Det har hjulpet os med at få tankerne væk fra det tragiske og fokusere på noget andet. En hvalp kræver meget opmærksomhed, leg, gåture og er altid glad.” – Anders, Natre Vinduer, Norge.

Anders’ familie blev ramt af et tragisk dødsfald da stedsønnen tog sit eget liv kun 16 år gammel. Familiens anden søn, Leo på 12 år, havde ligesom resten af familien brug for opmuntring i hverdagen. Derfor ansøgte familien Medarbejderfonden om midler til at anskaffe en hund.

Nu kommer Leo ikke hjem til et tomt hus efter skole, men bliver mødt af familiens nye hundehvalp, Enya.

Sund & Sikker 2022

Sikkerhed

På arbejdspladsen følger vi virksomhedens retningslinjer omkring sikkerhed, så vi ikke kommer til skade eller kommer til at skade andre. Men når vi forlader arbejdspladsen, glemmer vi ofte at tage de gode sikkerhedsvaner med os. Og fakta er, at de fleste ulykker sker i vores egne hjem.

Læs mere om programmet